مشاوره حقوقی رایگان - بیمه پدرم برای پسرم

مادر ع.ب هستم فاقد همسر.پسری 28 ساله دارم دارای سه معلولیت.خواستم بدونم پسرم میتونه ازبیمه پدرم استفاده کنه یا نه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تحت شرایطی امکانپذیراست شما به بیمه مربوطه مراجعه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرتان اورا تحت تکفل خود قرار دهد باهماهنگی بیمه مربوطه، می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پدرتان اورا تحت تکفل خود قرار دهد باهماهنگی بیمه مربوطه، می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر شما باشد امکان پذیر است از طریق بیمه پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تحت حضانت پدربزرگش باشد تحت شرایطی ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که ابتدا تحت کفالت پدربزرگ قرار بگیرد
و پدر بزرگ باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه و درخواست بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل پدربزرگ قرار گیرد بله

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نوه میتواند تحت تکفل پدر بزرگ قرار گیرد و سپس از بیمه وی استفاده نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پیگیری کنید تا تحت تکفل پدر بزرگ قرار گیرند