مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن معامله

باسلام و احترام
بنده کامیون کشنده با برادرم شریک بودم که 4دنگ آن به اسم همسرش بود و 2دنگ آن به نام خودم پلاک کارت ماشین و دو دانگ سهم داخل برگ سبز به نام من بود به دلیل مهاجرت از شهرستان به شهر مشهد به دلیل مسافت زیاد و حضور نداشتن در شهرستان از من وکالت فروش گرفته به نام برادرم و متأسفانه به مدت 2سال هست که حق سهم کارکرد و مبلغ سهم مرانداده وهیچ قرارداد قولنامه ای هم ندارم و هیچ سندی هم مبنی بر تصفیه حساب باید سهم من ندارن می‌خوام از راه قانون درخواست ثمن معامله و خسارت مدت زمان که گذشته بکنم آیا راه هست که من به حق حقوقم برسم که شاکی بشم یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با توجه به اینکه قراردادی فیمابین شما تنظیم نشده اثبات وقوع بیع و مطالبه ثمن دشوار است اما ممکنه