مشاوره حقوقی رایگان - رفت و آمد پسر عمه با زوجه، املاک

سلام و خسته نباشید، مدت سه سال است همسرم دختر مشترک ما رو که پانزده ساله هستش را به منزل پدری برده و بخاطر دخالت‌های بی جا پدر و مادرش و خویشاوندانش طی این مدت هر چقدر تلاش کردم که برگردد تا زندگی مشترک و آینده دخترمان نابود نشود نپذیرفت،البته علت رفتنش هم خیانتی بود که با یک مرد متاهل به بنده کرده بود و مدارک محکمه پسند هم موجود هستش، بعد از گذشت سه سال متوجه شدم که توسط یکی از املاکی ها خانه اجاره کرده و بنده بعنوان شوهر قانونی ایشان اطلاعی نداشتم، دو ماه است که دادخواست طلاق داده و هر سری هم با پسر عمه ی خودش که طلاق گرفته و شغلش هم جور کردن زنان برای مردهای دیگر هستش به دادگاه می‌آید و همه جا با هم هستند، میخواستم بدونم که آیا میتوانم از املاک و صاحبخانه ای که خانه را به همسرم که متاهل هستش، بدون اطلاع بنده اجاره داده شکایت کنم یا خیر؟ همچنین بخاطر چنین رابطه اس بین پسر عمه همسرم با همسرم میتوانم از پسر عمه اش سایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم این صحبتی که شما دارید در خصوص پسرعمه شان می کنید یک افتراض و همین صحبت را اگر به ایشان در مقابل ایشان انجام بدید میتونید از شما شکایت به عنوان شما طبق قانون حق ندارید به کسی تهمت بزنید مگر اینکه ادعای خود را در دادگاه ثابت کنید شما میتونید از طریق اتحادیه املاک شکایت کنید و این شکایت را شما می توانید داشته باشید و شما باید برید پرس و جو کنید ببینید آیا اصلا اجاره نامه به نام خودشون گرفته شده یا خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله برای شکایت باید مدارک و ادله محکمی ارائه دهید در ارتباط‌ با شکایت رابطه نامشروع در صورت اثبات دو طرف رابطه مجازات خواهند شد.