مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل به درخواست زوجه

سلام بر شما
همسرم مرا تهدید میکند که اگر خانه را ترک نکنم با پلیس تماس می‌گیرد و سپس خانه را ترک میکند
همسرم باردار است و من نمیخواهم آواره کوچه‌ها شود
گفته که خرجی هم نمیخواهم فقط خواهان ترک منزل از طرف من است
چکار کنم ؟
آیا میتواند بعداً شکایت کند که من ترک منزل کردم؟
راه قانونی ترک منزل از طرف مرد چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که منزل را ترک کنید برای شما مشکل پیش میاد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دلیل ایشان برای ترک منزل چیست مدتی کوتاه مسافرت بروید امااگر ایشان نسبت به درخواست خودپافشاری کند باتوجه به بارداری ایشان احتمالا قصدزندگی باشماراندارد بهتراست باایشان صحبت کنید وازقصدایشان آگاه شوید

رحیم یاقوتی

رحیم یاقوتی :

سلام
به نظر میرسه همسرتان دچار تألمات روحی است.بهتره که با مذاکره موضوع حل و فصل شود و درکنار ایشان باشید
درصورت اصرار بر عدم حضور شما،مراتب با حضور شهود صورتجلسه گردد.