مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام.
4 سال پیش برای دوستم از بازار پول گرفتم، متاسفانه با اعتمادی ک کردم چکهای ماهانه و چک کل پول رو من از خودم دادم.
حالا بعد از دو سال که گذشت، دوستم دیگه هیچ پولی نداد.
در حال حاضر هم 20 م بدهکاره.
هیچ مدرکی ازش ندارم ولی فایل صوتی و پیامهایی که در واتس اپ برام فرستاده رو دارم که امروز فردا کرده جهت پرداختش.
حالا سوالم اینه که ایا میتونم از ایشون شکایت کنم بابت عدم پرداخت پول؟
ممنون میشم پاسخی بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد مدارکی که دادرید و شهادت شهود دادخواست استرداد وجه و خسارت تاخیر تادیه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به استناد پیام ها و معرفی شهود دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تأخیر تادیه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بر اساس انها وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما ابتدا می بایست رب را مطالبه کنید و سپس می‌توانید با استناد به شهادت شهود و فیش‌های واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید لذا همچنین می توانید خسارت تاخیر تادیه را از زمان مطالبه نیز حساب کنید و مطالبه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با همان مدارکی که گفته اید می توانید تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست دهید و پیام‌های ایشان مبنی بر امروز و فردا کردن در پرداخت به منزله اقرار ضمنی است به بدهی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پیامها دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید