مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در اعتراض به رای

با سلام اینجانب یک نفر از خواندگان دعوی مطالبه و تقسیم ارث پدربزرگم هستم ابلاغیه ای از ثنایا برای اینجانب ارسال شد و من هم لایحه ای مبنی بر خواهان بودن تقسیم ارث و مهر موم ترکه ارسال نمودم در پرونده ثبت شد اکنون رای قاضی بدونه در نظر گرفتن حقوق سایر ورثه به شرح ذیل بوده
خواهان دادخواست مطروحه خود را در صورت مجلسی در تاریخ 000مسترد نموده بنابر ماده 107 آیین دادرسی رد دعوی خواهان را صادر نمود قرار صادره بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر مرکز استان است
حال به نظر وکلا تجدید نظر بدهیم( با توجه به خطر رای قطعی ) یا دعوی جدیدی را طرح کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بررسی کرد تا مشخص شود علت رد دعوا چه بوده؟