مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد

سلام در ماه فرودین 99 به اسرار خانمی که از فامیل نیز می‌باشد اورا عقد کردم با مهریه معلوم که در عقد نامه مکتوب شده وصول گردیده بنده 60ساله وایشان 55 ساله وچون بنده در شهرستان شاغل بودم به اسرار ایشان منزلی در یکی از استانهای ایران به نام خود ایشان رهن نموده وبرقرار نموده ام ودر این مدت دوسال بنده هم اجاره منزل وهم هزینه منزل را به نحو احسن پرداخت ولی دریغ از کمی احساس مسئولیت در طول این دوسال که متاسفانه ایشان حتی یکبار اقدام به آمدن به صورت سر زدن به محل زندگی من که جنوب کشور بود ننموده ومی فرمودن که به شما گفتم نمی ایم البته زبانی مکتوب در عقد نامه نمیباشد ومن فقط دوسه بار به منزل ایشان که خودم گرفته بودم رفت آمد نمودم حال متوجه شدم هیچ رابطه‌ای عاطفی فی مابین نمیباشد به هم دلیل تصمیم گرفتم از ایشان جدا شوم وایشان به صورت توافقی زیر بار این جدای نمی‌رود چون به ضرر ایشان است سوال بنده اول این است که خودم یکطرفه با توجه به مهریه پرداخت شده و مکتوب در عقد نامه میباشد و با توجه وسن ایشان که 55 سال دارند و مساعل عده و نفقه نیز وجود ندارد میتوانم یک طرف طلاق ایشان را طلاق دهم وسوال دوم ایا با توجه به اینکه ایشان همسر دوم است بعد از جدا شدن از همسر اولم با نیز به اجازه ایشان است اگر بخواهم در مدتی که درگیر جدا شدن هستم همسر دیگری را به عقد داعم خودم در آورم ممنون خواهم شد راهنمای بفرماید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتوانید در صورتی که حقوق مالی ایشان پرداخت شود به راحتی میتوانید طلاق دهید چون طلاق حق مرد است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت پرداخت حقوق مالی میتوانید طلاق دهید