مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشيد، خانوم من از ارديبهشت ١٤٠٠ ترك منزل كرده و از اون زمان نه اون خودش امده و نه من رفتم دنبالش كه بيارمش حالا ازم شكايت نفقه كرده آيا شامل نفقه ميشود كه شورا حل اختلاف هر ماه ١ميليون و ٣٠٠ هزار تومن واسش نفقه گذاشته كه من حتى بيكارم و شغل ثابتى ندارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید