مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتوان ثابت کرد کسی در دادگاه شاهد دروغین معرفی کرده

سلام ببخشید من علیه شخصی به علت ضرب و جرح و توهین شاکی شدم و گزارش کلانتری و استشهاد محلی وشاهد وگواهی پزشکی قانونی و فیلم دوربین مداربسته روپرونده دارم ولی متاسفانه دوربین دید دقیق به حمله اشخاص رو نداد فقط درحد حمله به ماشین وباز کردن درخودرو به زور نشان میدهد وما دونفر خانم اشخاص هم 4 نفر بودن 2 اقا 2 خانم بودن که ابلاغ کلانتری جلو درشان رفت حاضر نشدن ودر شورا جلسه اخر حاضر شدن ادعا کردن ما هم مورد ضرب قراردادیم این اشخاص و بعد از گذشت 1 هفته علیه مان شاکی شدن ومستقیم از شورا ابلاغ اومده وبه دروغ در شورا گفتن شاهد داریم یکی از افراد هم گفته گواهی پزشکی دارم در حالی که حتی ما اصلا نزدیم چطور باید ثابت کنیم شاهدش دروغین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بهتره وکیل باتجربه بگیر با سوال از شهود و ضد و نقیض بودن اظهارات معلوم میشه شهادت دروغ داده و ...