مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توسط زوجه

با سلام
من دخترم و درخواست طلاق دادم. بالاخره رای دادگاه تجدید نظر بنفع من شد. ایا میتونم الان برم دفاتر طلاق و طلاق بگیرم یا باید صبر کنم نتیجه رای فرجام خواهی هم برسه. و البته نتیجه فرجام خاهی هم ابرام شده ولی ابلاغش نیومده هنوز. یعنی باید صبر کنم تا ابلاغ برسه یا میتونم الان؟ سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادنامه پس از ابلاغ به طرفین قابلیت اجرا دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید صبر کنید رای دیوان نیز به شما ابلاغ بشه و بعد از ابلاغ پرونده به شعبه بدوی بر میگرده که باید مدتی صبر کنید .