مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند از مالک

سلام بنده زمینی از شخصی که خودش مالک 12000 متر زمین است در دفتر خانه با وکالت خریداری کردم ایشان با برادر من حساب و کتاب و به قول خودشان طلب کار است و به همین دلیل سند زمین بنده را نمیدهد چگونه میتونم برای سند زمین اقدام کنم و اینکه اصلا ایشان در این مسیر میتونه سنگ اندازی کنه. البته زمین 12000متری سند داره و من سند 120 متری خودمو میخام بگیرم. ممنون خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با سلام بر حسب وکالتنامه و قولنامه تقاضای استرداد مدارک در دادگاه حقوقی را بنمایید