مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختوم و وحدت سبب موضوع و شاکی/ آیا می‌شود شاکی بعد از رضایت عینا شکایت کند؟

با سلام

مردی هستم که بعد از رابطه و چالش طولانی با زنی که زندگی زناشویی من را به زد و با تهدید و گرفتن وجه و مزاحمت و توهین مرا عاصی کرد در تیر سال 1400 بخاطر فشارهای روحی وی عصبانی شدم و در کوچه ای که کسی نبود اقدام به دادن یک فقره فحش و داد و بیداد کردم، هیچ تهدیدی و تعرضی هم نکردم... این خانوم در آن لحظه از من با موبایلش فیلم گرفت و براساس همان فیلم در همان تاریخ از من شکایت کرد به جرم توهین و تهدید و بعد از چند روز با گرفتن تعهدی در کلانتری رضایت داد و دادسرا برایم قرار موقوفی تعقیب صادر کرد. عین عبارت دقیق این است در متن قرار نهایی صادر شده (در خصوص مزاحمت خانم ف از آقای ب دایر بر تهدید توهین مزاحمت حضوری و سلب اسایش و تخریب نظر به رضایت بی قید و شرط شاکی قرار موقوفی تعقیب صادر می‌شود ) القصه این خانوم که شوهر دار هم بود و از ابتدا خود را مجرد جا زد و با من قرار ازدواج گذاشته بود دوباره بعد از متلاشی کردن زندگی من و جدایی از همسر اولم دوماه بعد از رضایتش برگشت و باز اصرار به رابطه کرد و در برابر مقاومت من دوباره مرا تهدید کرد ... اینبار من از ایشان به جرم اخاذی تهدید و توهین و مزاحمت تلفنی شکایت کردم و وی نیز یکماه بعد از شکایت من دوباره بر اساس همان فیلمی که در بالا توضیح دادم اینبار به جرم مزاحمت برای بانوان با استناد به همان فیلم موبایل شکایت کرد ... برای شکایتش به بازپرسی رفتم و به بازپرس گقتم که من بعد از رضایت وی هرگز با ایشان مواجه نشده و مزاحمتی نداشتم و اینم قرار موقوفی تعقیب برای آن فیلم اما بازپرس نپذیرفت و گفت که این مزاحمته و سری پیش اتهام تهدید و توهین بوده نه مزاحمت در صورتی که در متن قرار دقیقا به دایر به مزاحمت حضوری و این مسائل اشاره شده است... در نهایت بازپرس برای توهین و مزاحمت برای بانوان برایم قرار جلب به دادرسی صادر و برای تهدید موقوفی تعقیب نوشت...

حال سوال من این است آیا این امر درست است؟ پس قاعده امر مختوم و وحدت موضوع و وحدت سبب دعوا و وحدت اصحاب دعوا چیست چرا بازپرس به این موارد توجه نکرد با اینکه وکیل من این امر را بیان کرد؟ یعنی ممکنه برآب قرار موقوفی و مزاحمتی که دیگر نداشتم و ندیدم محکوم به حبس شوم و زندان بروم؟ چرا همچنین اتفاقی افتاده است؟ مگر عنوان مزاحمت در قرار موقوفی که در متن آمده قابل قبول نیست که دوباره با همین موضوع شکایت شده؟

ممنون از پاسخ اساتید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید به قرار صادره اعتراض کنید تا در دادگاه کیفری دو مجدداً رسیدگی شود و اگر مجدداً علیه شما حکم داده شد در دادگاه تجدید نظر هم میتوانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

پرسشگر :

دوستان وکیل، از لحاظ قانونی نمی‌شود به قرار جلب دادرسی اعتراض کرد... آر متن رو دقیق بخوانید من سوالم اینکه چرا بازپرس با توجه به اینکه شاکی هم اذعان داشته من بعد از قرار موقوفی قبلی هیچ مزاحمتی نداشتم اما باز با عنوان دیگری قرار جلب دادرسی صادر کرده ... میخواستم اعتبار امر مختوم را بررسی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر صحیح نیست. چون شاکی نسبت به آن رفتار اعلام گذشت کرده و نه نسبت به عنوان اتهامی