مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

با سلام اگه کسی اسکرین شات از شوهرش و زن دیگه داشته باشه پیامها باید حاوی چ چیزی باشند ک قاضی بگه رابطه نامشروع است و اینکه بعد 7ماه زن هیچ تماس و حتی پیامی ب شوهر اون زن نداده و اینکه اگه مرد ب زنی ک باهاش قبلا در ارتباط بوده پیام داده باشه و زن همه خطها رامسدود کرده باشه مخابرات میتونه تشخیص بده ک ازطرف زن همه خطهایی ک به اسم مرد بوده مسدود شده بودند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی یا تماس تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام تصویر پیام اماره قضایی است و‌دلیل قطعی برای محکومیت محسوب نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صرف ارتباط مجازی رابطه نامشروع نیست البته بستگی به رویه شعبه دارد