مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با عرض سلام.من مدتی هست شاید2سال باشه که بازنم رابطه زناشویی ندارم وهربارکه سمت زنم میرم او خیلی سرد رفتار میکندیا میگه حوصله ندارم یا.......ولی من مواردی دیدم ازش که رابطه باکسی داره.حالا من میخوام بدون اینکه زنم بفهمه بفهمم رابطه جنسی داشته یا نه.باید چه راهی برم که از رابطش باخبربشم ازچه طریقی بفهمم.نمیخوام به پزشک قانونی مراجع قضایی برم..کسی هست کمک کنه ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شک و تردید را از خود دور کنید و جهت حل مشکل از مشاور کمک بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شک و تردید را از خود دور کنید و جهت حل مشکل از مشاور کمک بگیرید