مشاوره حقوقی رایگان - حق آب زوری

باسلام و احترام
یک جوی آب عمومی برای یک روستا از بین ملک a و ملک b در زمان های قدیم عبور میکرد. هر دو ملک در سراشیبی کوه قرار دارد و ملک aبالای ملکb قرار دارد.سی سال پیش با زور ملک پایینی، جوی رو نصف کرده و ب صورت اختصاصی فقط برای زمین خود استفاده کرد، و یک جوی مجدد نیز، در شمال ملک a احداث کرد و باقی باغات از جوی شمالی ابیاری میشدند.
ینی ملکa مجبور ب عبور دو حق اب شد.حال بعد از سی سال، ملک a ادعا کرده است ک بایستی جوی برگردد ب حالت قبل و بین دو ملک مذکور باشد و مستندات هم کامل است.حال سوال این است. لازم ب ذکر است هیچگونه مدرکی دال بر اینکه توافقی صورت گرفته برای انتقال جوی ب بالای ملک a وجود ندارد و با توجه ب این حواشی یک استشهاد جمع اوری کرده است ک سی سال اب از انجا عبور کرده است.
1)آیا صاحب ملک b میتواند ادعا کند ک چون سی سال اب از شمال ملک aرفته است، باز هم باید از همان جا برود؟؟
2)آیا اصن از یک ملک دو حق اب میتوانند ادعا کنند؟درون هیچ سندی حق اب شخصی نوشته نشده است.
3)در جدید ترین ادعای خود نیز گفته است اگر جوی پایین راه اندازی گردد، بایستی حق اب نصف گردد و ملک بالایی 70 سانت عقب نشینی نماید؟آیا ادعای او وارد است با توجه ب اینکه ملک ها در سراشیبی هستند؟ایا ملک بالایی نیز عقب نشینی دارد؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه حل دارد