مشاوره حقوقی رایگان - حق اب

سلام
من در سال 97زمین رو بدون حق آبه فروختم الان خریدار به دست نویس خود حق اب اضافه کرد ولی در دست نویس ما چیزی از حق اب نوشته نشده. با شکایت های پی در پی خریدار و شکست های پی در پی حق آبه بهش تعلق نمیگیره .اما الان باز شکایت می‌کنه چطور میتونیم جلو شکایت های آن رو بگیریم. که بالای 10بار شکایت کرده و شکست خورده بازم سر حق آبه شکایت می‌کنه. ماده ای وجود نداره که بتونیم جلو شکایت آن رو بگیریم
ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام باید بررسی شود که اعتبار امر مختومه محقق شده يا خیر؟