مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت پدر و طلاق دادن مادرم

من پسر 15 ساله ای هستم که پدری دارم بخاطر علاقه اش میخواهد ما را به محله ای که منبع معتاد های شهر است که عموی من هم در آنجا معتاد شده بود. بعد ما در حال حاضر در بهترین محله شهر هستیم و من و برادر مادرم اصلا تمایلی به رفتن به اون محله نداریم و حتی دعوا تا حدی پیش رفته که میخواهد پدرم مادرم را طلاق بدهد. لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام این موضوع می بایست با سازش و گفتگو حل شود. طبق قانون زوجه باید در خانه زوج زندگی نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مادرتان می توانید منزل مستقل اجاره کنید