مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام پدرم سال گذشته یک وکالت نامه از مادرشون گرفتن که یک خانه از دارایی های ایشان را بفروشند و پولش هزینه کننده جهت امرار معاش مادر. چندنفر از بچه های این خانم به عنوان شاهد این وکالت نامه امضا کردن. بعد از یکسال این خانم آلزایمر گرفتن. الان تکلیف وکالت نامه چی هست؟ آیا هنوز میشه طبق وکالت نامه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
الزایمر نیز به جهت کوچک کردن مغز و اثر تحلیلی که بر مغز میگذارد از صور حجر محسوب میشود لذا وکالت منفسخ بوده و باید حکم حجر مادر و به تبع آن تعیین قیم برای او اخذ شود . البته صدور حکم حجر مادر بسته به اظهارنظر پزشک و نهایتا قاضی می باشد و به طور قطع نمیتوان اظهار نظر کرد و ممکن است اختلاف در شعب باشد.