مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان انجام روال اعتراض به حکم دادگاه تا پرداخت دیه و پلاتین پا

با سلام و درود.
بنده اردیبهشت 1400 عابر بودم که ماشین بهم زد و دست و پایم شکست و الان حکم نهایی دادگاه کاملا به نفع بنده آمده و 20 روز مهلت اعتراض دارد. در پای بنده به دلیل شکستگی درشت و نازک نی ساق یک عدد پلاتین گذاشتند و در حکم فقط برای شکستگی استخوان ها که التیام هم پیدا کرده 8 درصد دیه کامل برای هر استخوان لحاظ کردند ولی برای پلاتین داخل پا هیچ دیه و ارش در نظر نگرفتند و بنده میخواستم بدونم که اگر برای این که در حکم ارش پلاتین را در نظر نگرفتند اعتراض بزنم در حکم جدید ارش پلاتین را لحاظ میکنند ؟ یا اصلا اعتراض فایده ای ندارد؟
و اگر اعتراض بزنم چقدر زمان میبرد تا پاسخ اعتراض بیاد و حکم جدید و اعتراض خورده برام ابلاغ بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل