مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

باعرض سلام بنده یک چک 24میلیون دست کسی داشتم غیابی محکوم شدم اعسار دادم و قبول شد ولی چون مبلغ پیش و قسط زیاد بود توان پرداخت نداشتم تجدید نظر هم اعتراض کردم بازم همون رای را تایید کرد توان پرداخت نداشتم عمل نکردم تنها چیزی که دارم یک خانه هست توی روستا که سه دنگ آن مهریه خانمم و به نام ایشان میباشد و سه دنگ دیگرش به نام خودم بعد این که به اعسار عمل نکردم طلبکار نصف خانه که به نام خودم میباشد را توقیف کرد بعد مزایده انجام شد و خودش گفته بابت طلبم برمیدارم کاراش انجام شده و دادگاه نامشو زده به ثبت برای انجام کارای سند سوال من اینه حالا بعد انجام این مراحل آیا من میتوانم دوباره اعسار بدم و اگر اعسار بدم و بدهی خودم را از طریق اعسار پرداخت کنم نصف خانه ام که جزء مستثنیات به حساب میاد آزاد میشه یا نه.؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام. اگر قرار بود خانه جزئ مستثنیات باشد کار به این مرحله نمی کشید . خیر چون چون از محل اموال شما دین پرداخت شده محلی برای اعسار وجود ندارد.موفق باشید