مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به صورت ثبت سند و وکالت تعویض پلاک

با سلام من خودرو پراید صفر از نمایندگی گرفتم پس از تکمیل شدن مدارکش و فروش آن و وکالت تعویض پلاک 20 روزه به یک دلال بعد از 17 روز با تلفن به من که شما گلگیر ماشینت فابریک کارخونه عوض شده و کیلومتر رو دست کاری کردی و گارانتی ماشینت تموم شده ایجاد مزاحمت و درخواست پول از من داشته و پس از مراجعه به در منزل من در ساعت 11.30 شب با داد و فریاد ابروریزی در محل به همراه مادر و همسرش و عنوان کردن اینکه شما کلاهبردارید و بچه سه ماهه من رو سقط کردید و فحاشی و بی احترامی آنها مواجه شدم و تهدید به تعویض پلاک نکردن پلاکم و ایجاد مزاحمت در آینده برایت روبه رو شدم میخواستم بدونم اون از طریق شکایت میتونه برام مشکل درست کنه در صورتی که حین خرید خودرو از من بهش گفتم هر جا پیش کارشناس میخوای ببری ببر و من خودرو را اصلا تکان نداده بودم از زمان خرید و در قولنامه مطلبی از بی رنگ بودن و یا صفر بودن خودرو هم قید نشده است

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. هم ایشان می تواند شکایت نماید و هم شما به گونه ای که تهدید و فحاشی و مزاحمت جرم است و اگر تعویض پلاک نکرد از طریق دفتر خدمات قضایی او را ملزم به فک پلاک نمایید.