مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک

با سلام
بنده دهم دی ماه سال 90 ملکم در تهران را فروختم و ثمن ان را خریدار بصورت چک رمز دار به بنده داد.بدلیل مشغله کاری از دخترم خواستم در کرج ملکی برای بنده بخرد (دو روز بعد از فروش در تهران در کرج خرید کرده)و بنام خود "فقط قولنامه "کند تا بعدا برای سند خودم بیایم.ولی دخترم به نام خود بدون اطلاع به بنده سند زده و الان هم بنام من نمیکند.
چک های رمز دار به حساب نوه دختری بنده واریز شده است(در قولنامه نوه دختریم چک داده ) ولی پرکردن حساب از همان چک های رمز دار ملک بنده استفاده کردن چون پولی نداشتن اصلا
بنده هیچ گونه رسید تحویل چک ندارم
چک های رمزدار در قولنامه تهران بنده هست
دخترم کلا خانه دار بوده و درامدی نداشته و ندارد
از همان سال 90 که ملک کرج را خرید خودم با زور به خانه کرج امدم و ساکن شدم و قرار شد بنام بزنه ولی پشت گوش انداخت و الان هم بنام نمیزنه
چگونه می شود در خواست سند برای خودم انجام بدم؟چون بقیه وراث شاکی هستند و با همه قطع رابطه کرده
باتشکر از وقتی که در اختیار قراردادید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مدارک و مستندات و شهادت شهود علیه دخترتون طرح دعوا کنید.