مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام
سال 70 مادربزرگ خانواده 500 متر زمین را به دختران خود با مهر شورا انتقال میدهد اما چند سال بعد چون مادربزرگ مریض میشن دختران سهم خود را برمیگردونن و نفری 50 متر رو کاغذ نوشته میشه که بهشون برسه و بقیه زمین یعنی 350 متر رو بفروشن و خرج مادربزرگ کنن.
3 ماه بعد پسرا زمین رو میفروشن. الان بعد 3 سال دخترا میفهمن که کل زمین فروخته شده و میرن شکایت میکنن
تو دادگاه هم همینو میگن ولی دادگاه قرار موقوفی تعقیب میده و میگه تا یکسال وقت شکایت داشتین و الان وقتش گذشته
اما دخترا 3 ماه بعد فروش زمین فهمیدن زمین فروخته شده و نمیدونستن سهم اونام فروخته شده
6 ماه پیش که مادربزرگ فوت شده فهمیدن که سهم دخترارم فروختن و مال غیر رو فروختن
الان میتونن اعتراض بزارن؟ نظر دادگاه با توجه به اینکه دخترا بعد فوت مادربزرگ که 6 ماه پیش بوده این قضیه رو فهمیدن تغییر میکنه؟

پاسخ ها :

فروش مال غیر ملک