مشاوره حقوقی رایگان - ارث از مادر

زنی هستم که پدرم در سال58 فوت کرد قبل از به دنیا آمدنم و مادره پدریم من را بزرگ کردند و مادر خودم 9 ماه بعد از وفات پدر ازدواج کردند و دارای سه فرزند هستن و من در سن 20 سالگی ازدواج کردم و ده سال با همسرم بودم و العان 13 سال است که مطلقه هستم و میخاهم بدانم میتوانم از مادرم که زنده هستن ارث بگیرم چون از بچگی نه مالی نه معنوی محبتی از ایشان ندیده ام و در خانه ای زندگی میکنم که خیریه برایه من گرفته در حالی که مادرم کاملا مرفه هستند و شوهرشان فوت شدند. ممنون میشم جواب بنده ام بدین خیلی گرفتارم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ارث مربوط به پس از مرگ میباشد وتازمانی که مادرتان درقید حیات هستند ارث موضوعیتی ندارد.بدیهی است پس از فوت ایشان شما نیز جز ورثه بوده وارث میبرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

پس از فوت ایشان شما نیز جز ورثه بوده وارث میبرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اموال پدرتان ارث می برید،
ولی تا زمانی که مادرتان زنده است نسبت به اموال مادرتان حقی ندارد بعد از فوت اگر اموالی داشته باشد مثل بقیه وراث ارث می برید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با فوت ارث محقق می‌گردد تا مادر زنده است ارث منتفی است