مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزندن

سلام،
همسر من مدتی است به دلیل اختلافات به خانه پدرش رفته است، دو فرزند داریم یکی شیرخوار و دیگری سه سال، دادخواست ملاقات با فرزند داده ام و رای به ملاقات هر جمعه چهارساعت آمده است. فرزند بزرگتر در ساعات پایانی ملاقات به شدت بی تابی میکند و نمیخواهد پیش مادر خود برود و هنوز میخواهد پیش من باشد، آیا راهی وجود دارد که برای فرزند بزرگتر درخواست افزایش ساعت ملاقات تا یک روز انجام شود؟ و فرزند شیرخوار به دلیل نیاز بیشتر به مادر همان چهار ساعت پیش من باشد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با رییس دادگستری در میان بگذارید و از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست افزایش زمان ملاقات بدهید.
توجه داشته باشید که هر چند روز یا ساعت نیز بچه پیش شما باشد در زمان تحویل بی تابی خواهد کرد و این به ضرر فرزند شما است، بهتر است در صورت امکان با همسر خود دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید تا شاهد چنین مشکلاتی نباشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه افزایش زمان ملاقات را مطرح نمایید دادگاه با رعایت مصلحت طفل تصمیم می‌گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تا 7 سال با مادر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات نمایید

یک وکیل :

با سلام امکان افزایش ساعات و روزهای ملاقات وجود دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله دادخواست مربوطه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانید چنین دادخواست دهید تا دادگاه محترم تحقیقات لازم را انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تقاضای تعدیل زمان ملاقات را ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مناسب تقدیم کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.پسر هرچقدر دوست دارد میتواند پیش شما بماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکانش است . تعدیل مطرح کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید درخواست افزایش ملاقات را بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باهمدیگر مصالحه نماید این به صلاح فرزند شماهم است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام دادخواست افزایش زمان ملاقات بدهید ضمن اینکه با ثابات این موضوع که بچه بزرگتر برایتان بی تابی و احساس وابستگی به شما دارد برای دادگاه محرز نمایید که بلحاظ عدم تضعیف روجحی و جسمی این بچه تعداد روزهای ملاقات برا برایتان بیشتر و افزایش دهد ضمن اینکه پیشنهاد میشود با همسرتان در این خصوص هم رایزنی داشته باشید که مصلحت را در نظر داشته باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه افزایش زمان ملاقات را مطرح نمایید ...

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
می توانید موضوع را مطرح کنید و اگر دلیل داشته باشید با درخواست شما موافقت می شود.
به همان شعبه ای که رای را صادر نموده است مراجعه نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام میتوانید درخواست افزایش ساعات ملاقات کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق اجرای احکام مربوطه درخواست دهید در صورت لزوم به دادگاه بدوی ارجا میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست تعدیل مدت ملاقات تقدیم نماید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق شعبه ی مربوطه تقاضای افزایش ساعات ملاقات را درخواست نمایید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

میتوانید دادخواست افزایش ساعت ملاقات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تکراری است در صورت نیاز بیشتر میتوانید تماس بگیرید