مشاوره حقوقی رایگان - حصروراثت

سلام وقت بخیر.آیا جرم گرفتن حصر وراثت بدون ذکر نام دو نفر از ورثه مشمول مرور زمان میشود ؟ که با حصر وراثت گرفته شده اقدام به فروش ملک و خانه و زمین کرده باشد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مجددا انحصار وراثت کنید و اگر رضایت وراث نباشد بطلان معامله را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مصادیق در حکم کلاهبرداری باشد و مشمول مرور زمان کیفری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شخصی که با نیت این اقدام را انجام داده می توان از او شکایت نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جرم قابل گذشت است و بعد از یکسال مشمول مرور زمان میشود ولی شما میتوانید اقدامات لازم جهت احقاق حقوق خود و ابطال معاملات را انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله
ابطال معاملات قابل طرح می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام معاملات قابل ابطال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام کیفری،بعد از یکسال از تاریخ اطلاع، به صورت قطعی قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اقدام آنها در حکم کلاهبرداری و فروش مال غیر محسوب می شود و تخت شرایطی مشمول مرور زمان می شود .
ولی آن دو نفر می توانند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست ابطال معامله بدهند و سهم خود را مطالبه کنند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جرائم کلاهبرداری مشمول مرور زمان نمی‌شود غیرقابل گذشت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و بستگی دارد که چند سال از وقوع جرم گذشته باشد . مرور زمان شکایت از تاریخ وقوع جرم یا اطلاع از وقوع این جرم 6 ماه است و قابل گذشت است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ جرم قابل گذشت است و بعد از یکسال مشمول مرور زمان میشود ولی مجددا انحصار وراثت کنید و اگر رضایت وراث نباشد بطلان معامله را بخواهید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بستگی دارد چه مدت زمانی از وقوع جرم و همچنین اطلاع شما گذشته باشد. اگر کمتر از 10 سال باشد، مشمول مرور زمان نمی شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا مرور زمان از تاریخ اطلاع شاکی هست.
ثانیا اگر در خصوص کیفری مشمول مرور زمان شده باشد در خصوص حقوقی راه هنوز بازاست.
می توانید ابطال معامله فضولی را بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجددا انحصار وراثت کنید و اگر رضایت وراث نباشد بطلان معامله را بخواهید