مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

اگر کسی صلح را بر اساس تدلیس تنظیم کرده باشد. مثلا بگوید من برای شما 120میلیون خرج کرده ام و یک سری مدارک جعلی هم نشان بدهد و بعد کشف شود ایشان تدلیس کرده و واقعا پولی خرج نکرده است، آیا بعنوان کلاهبردار میتوان او را مجازات کرد؟و علیه او شکایت کیفری نمود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام عنصر اصلی کلاهبرداری بردن پول دیگری با توسل به عملیات متقلبانه مانند دادن وعده های واهی و در نتیجه فریب طرف مقابل است، اگراین امور محقق شده باشد بله می توانید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تا ادعای جعلیت مدارکی که بر اساس آن صلح نامه منعقد شده به اثبات نرسد ، جرمی حادث نشده است .