مشاوره حقوقی رایگان - توالی در وکالت طلاق

زوجه یکبار از وکالت طلاق استفاده کرده ولی بنابر دلایلی منصرف شده آیا مجددا میتواند از وکالت طلاق استفاده نماید و در چنین شرایطی زوج حق اعتراض به رای دادگاه در خصوص عدم پیگیری و عدم دنباله روی مراحل طلاق از طرف زوجه را دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت پاور جا بوده و می‌توانید مجددا از همان وکالتنامه استفاده نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بله مجدد میتوند از این وکالت استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مجددا از همان وکالتنامه استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اگر وکالت دارد هر زمانی بخواهد میتواند اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با وکالت‌نامه مجدد دادخواست بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه در فـرض سؤال که با رجـوع، رابطـه زوجیـت به حـالت اول باز مـی‌گردد، چون موضوع وکـالت به نحو کامل محقق نشده است، بنابرایـن وکالت ضـمن عقد نکاح کمـاکان به اعتبار خود باقی است»

یک وکیل :

با سلام
متن وکالتنامه اگر مطلق و بدون قید مدت و دفعات باشد که معمولا نیز اینگونه است امکان استناد به وکالتنامه سابق برای طلاق وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون مورد وکالت را هنوز انجام نداده وکالت ایشان همچنان پابرجاست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت عدم عزل وکیل بله میتواند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاریخ وکالتنامه منقضی نشده باشد میتواند از ان استفاده کند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود
در صورتیکه مورد وکالت به هر دلیل انجام نشده باشد آن وکالتنامه اعتبار دارد و میتوانید با آن مجددا مورد وکالت را انجام دهید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتواند مجددا از همان وکالت نامه استفاده نماید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله زوجه مجدد میتواند از وکالت خود استفاده کند. بعید است اعتراض زوج موثر باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه مورد وکالت بطور کامل انجام نشده است زوجه می تواند اقدام نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله امکان این موضوع هست.در این خصوص اعتراض موثر نیست.