مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش پرده بکارت

وقتتون به خیر. سوالی داشتم در رابطه با خواهرم.
ایشون سه ماه عقد کردن و ازهمون ابتدا پی در پی رابطه داشتند . با توجه به مشکلاتی که براشون پیش آمد تصمیم به جدایی گرفتن.. خانواده پسر و البته خود اون آقا الان ادعا میکنن که این دختر باکره نبوده و قبلا این اتفاق براش افتاده و بحث ابرو ریزی رو پیش کشیدند آیا میشه برای اثبات خلاف این امر با درخواست خودمون به پزشکی قانونی مراجعه کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنین خواهش میکنم. اینکه چطور و به کجا باید مراجعه کنیم..

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ادعای ایشان تاثیری نداره، شما نباید شکایت کنید اگه ایشون در این رابطه شکایت کرد خواهرتان باید در دفاع از خود بگه از همان شب اول عقد ما باهم رابطه جنسی داشتیم و تاکندن بیش از .... بار تکرار شده و ایشان بکارت من را ازاله کرده، اگر شکایت نکرد خواهرتان دادخواست نفقه و مهریه بدهد، توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه و ارتباط تلفنی بامن

یک وکیل

سلام ادعای بیخودی مطرح کردند کسی که ازدواج می‌کنه اصل بر این هست که توسط شوهرش بکارت رو ازدست داده.

در صورت چنین ادعایی شکایت قذف مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ادعای زوج در این خصوص پذیرفته نمیشود. فرض قانونی بر این است که بعد از عقد نکاح، زوجین با یکدیگر ارتباط جنسی دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از سه ماه ادعای عدم بکارت قابل پذیرش نیست و فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به گذشت مدت مدیدی از رابطه زوجیت ادعا موثر نیست دادخواست نفقه ویا مهریه خود را به اجرا بگذارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما نیازمند به بررسی بیشتر میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کسی که ازدواج می‌کنه اصل بر این هست که توسط شوهرش بکارت رو ازدست داده.وادعای زوج در این خصوص پذیرفته نمیشود.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما لازم نیست چیزی رو اثبات کنید.
بابت این تهمت، خواهرتون برای جدم قذف علیه این آقا و کسانی که چنین ادعایی دارند، شکایت کنند. صدای ضبط شده یا شاهد ببرید تا اثبات بشود آنان چنین حرفی زدن.
پس از اثبات این امر، متهمین برای فرار از مجازات باید اثبات کنند که این رابطه قبل از ازدواج بوده که ممکنه قاضی خواهر شما را به پزشکی قانونی ارجاع دهند که در پزشکی قانونی جراحات ناشی از رابطه که برای چندماه اخیر باشند از روابط سالیان گذشته قابل تشخیص است. در نهایت آنها به 80 ضربه شلاق محکوم می شوند و قطعا دیگر چنین اجازه ای به خود نمی دهند که به خواهر شما تهمت بزنند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پزشکی قانونی سلامت یا عدم سلامت پرده را تعیین می کند اما اینکه چه وقت و توسط چه کسی از بین رفته را مشخص نمی کند بنابراین ارجاع موضوع به پزشکی قانونی کمکی به شما نمی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خواهر شما نیازی به اثبات ندارد همسرش باید ادعای خود را ثابت نماید