مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام من دختر 21 سالم و آقایی ک دوس دارم باهاش ازدواج کنم 35 سالشه
خودم دانشجوی علوم پزشکیم و آقایی که میخوام همسرم بشن پیمانکار یه شرکت هستن
چون اخلاق های ما با یکدیگر سازگاره و تفاهم داریم و درک متقابله و همچنین ایشون با معیارهای من تایید شده هستن
من تصمیم ب ازدواج دارم و قلبا دوست داریم همو خیلی هم مشتاقیم اما خونونوادم با معیارهای خودشون میسنجن و مخالفن هم سن هم شغل
اصلا اجازه حرف زدن هم به من نمیدن
ما میخوایم فرار کنیم این آقا از پس مخارج هم میتونه بربیاد و اعتقاداتشم ب جاهست و اهل مشروب و اینا هم نیست
دادگاه چه رایی میده ب ما دوتا

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص صلاحیت با دادگاه هست باید دادخواست اذن به نکاح مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شما پیشنهاد میکنم به حرف خانواده اهمیت بدید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

اولا احترام خانواده مهم است و خانواده صلاح همه چیز را میبینند. در ثانی فرار کردن کار بسیار نادرستی است. ضمنا شما نیاز به اذن پدر دارید. به نظرم ببینید خانواده چرا قبول نمی کنند و دلایلشان را تجزیه و تحلیل کنید. هیچ پدر و مادری بدی اولاد خود را نخواهند داشت.