مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت کالا از فروشگاه اینترنتی

سلام
بنده حدود 2 ماه پیش برای وام خرید کالا ، به سایتی معرفی شدم. یک تلویزیون و لباسشویی خریدم. تعهد فروشگاه اینترنتی 10 روز بوده اما الان 1 ماه میگذرد و هیچ کالایی دریافت نکردم حتی 2 قسط وام هم پرداخت کردم. هربار هم باسایت تماس میگیرم اعلام میکنند هنوز تهیه نشده و یک هفته یک هفته آن را عقب می اندازند اعتراض هم ک میکنم اعلام میکنند میتوانی پولت را پس بگیری. در صورتی که الان همان کالاها حداقل 10 درصد گرانتر شده اند. وقتی هم اعتراض به ضررو زیان میکنم اعلام میکنند ک ما ضررو زیانی پرداخت نمیکنیم.
لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنم هم برای ضرر و زیان هم برای عدم تعهد ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام شکایت کلاهبرداری اینترنتی را مطرح نمایید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید