مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه فوری خانه

سلام من ملکی را سال 99به کسی اجاره دادم قرارداد طرف تمام شد مجدد تا سال1401به وی اجاره دادم ولی قولنامه ای ننوشتم الان مستاجر حاضر نیست با تمام شدن قرارداد پا شه یا میتوانم حکم تخلیه فوری بگیرم
اجاره اش داده والان یک ماه از پایان توافق گذشته در ضمن خود طرف درخانه نیست به پسرش داده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق انتقال به غیر نداشته به استناد آن اقدام نمایید

یک وکیل

بخاطر دستورالعمل تخلیه معمولا شورا وارد رسیدگی میشود و باید دلیل و شرایط تخلیه مصوب سران قوا را داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود