مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه اضافه بنا

سلام
همسایه ما روی ساختمان دو طبقه اش یک طبقه ساخته که مشرف به حیاط خانه ماست و زیر حیاطش را هم خالی کرده و به ساختمان اضافه کرده است و این کارش باعث ترک های بزرگ روی دیوار خانه ما شده است آیا می شود برای این کارش شکایت کرد و برای طبقه بالا درخواست تخریب کرد با توجه به این که ایشان بدون مجوز از شهرداری تمام این کار ها را کرده اند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرائیات شهرداری مراجعه نمایید
و برای تخریب ملک ابتدا باید پرونده
در کمیسیون ماده 100 بررسی گردد و توسط کارشناس از ملک بازدید بشود