مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث

باسلام. پدرم فوت کرده وتنها مالی که مانده خانه ای می باشد.ورثه ایشان سه دختر و من به عنوان فرزند ومادربزرگم هستند .آیا مادربزرگ من بابرگه دستنویسی که به امضا چندین شاهد رسیده وشورای شهر مهر کرده سهم الارث خودرا به من بخشیده .آیا این کارسندیت دارد؟ هنگام انتقال سند چطور آیا باز هم به وکالت مادربزرگم نیاز هست یا با این برگه دستنویس سهم مادربرزگ به من منتقل شده ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معتبر است به شرطی که مفاد ان دقیق و به صورت قانونی
تنظیم شده باشد
ولی اگر سند عادی باشد شما بعد از فوت مادربزرگ ، باید در دادگاه
مالکیت خود را اثبات نمایید و
و ..