مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه بر اساس حکم اثبات رابطه نامشروع زوج

باسلام. بنده 10 ماهه ازدواج کردم و فرزندی ندارم. الانم 6 ماهه منزل پدری هستم. قصد طلاق دارم. به دلیل خيانت های مکرر همسرم. که شکایت کردم و رابطه نامشروع مادون زنا ایشون ثابت شد و حکم شلاق واسه هردوشون اومده. الان میخوام بر اساس همین حکم دادخواست طلاق بدم. آیا با توجه به داشتن این حکم میتونم طلاقم رو بگیرم؟ (ایشون روابط متعدد با خانم ها دارن و پشیمون نیستن و ادعا دارن که من کارم همینه و تو باید حساس نباشی و اینکه در محل کار هم گزارشاتی در خصوص مشکلات اخلاقی ایشون وجود داره و حتی چندبار به خاطر اون گزارشات احضار شده بودن).

2- سوال 2 این هست که ایشون مذهبشون کتبا همه جا شیعه ثبت شده در حالی که اهل تسنن هستن با توجه به محل زندگی ایشون و اینکه پدرشون هم اهل تسنن هستن و همچنین فامیل هاشون. ولی ایشون این موضوع رو به من‌ نگفته بودن و انکار میکردن و به عنوان‌ شیعه با من ازدواج کردن درحالیکه محل کار ایشونم از این موضوع اطلاع پیدا کرده اند و به همین دلیل 10 ساله که ايشون رو رسمی نکردن، و من تازه متوجه این قضیه شدم، همچنین باتوجه به اعتقادات ایشون در منزل و اینکه یک ایمیل پیدا کردم از 5-6 سال پیش که متعلق به همسرم بوده و در جواب دوس دختر سابقش در زمان مجردی، راجب اعتقادات اهل تسنن صحبت کرده و دفاع کرده. بنده اگر میدونستم مذهبشون شیعه نیست به هیچ وجه ازدواج نمیکردم. حتی بارها از معرفمون سوال کردم در زمان خواستگاری.
آیا بر اساس این موارد میتونم موضوع فریب در ازدواج رو هم مطرح کنم؟

و سوال آخرم این هستش که پرونده تمکین من موقتا بسته شده با اینکه اجرائیه یبار واسم اومد و خودمو به اجرای احکام معرفی کردم و گفتم که به زندگی برمیگردم. ولی هنوز حکم نهایی واسه من نیومده و خبری نیست.و موقتا پرونده کسر از آمار شده.
آیا دادخواست طلاقم باعث میشه عدم تمکینم محرز بشه و ناشزه بشم؟ یا اینکه حکم اثبات خیانت همسرم و درخواست طلاقم به پرونده تمکینم هم کمک میکنه؟
اکر دوباره این موارد خیانت و آزار روحی ایشون رو مطرح کنم و اینکه میترسم نکنه بیماری های خاصی از ایشون به من سرایت کنه. برای عدم تمکین بهم کمک میکنه؟

ممنون میشم اگر لطف کنید و هرسه سوال منو پاسخ بدید و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید سوالهای طولانی را بهتر است مشورت تلفنی بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق در این خصوص مستلزم بررسی جمیع مستندات است ازجمله دادنامه ها و اظهارنظر و دفاعیات مربوطه...