مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه خوردن رقم واریز

سلام. من مبلغی به شخصی واریز کردم که موقع اتمام واریز متوجه یک 0بیشتر خوردن رقم شدم و دیدم رقم اشتباه خوردن این پول را چطوری برگردانم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک بخواهید با طرف صحبت نماید و پول را عودت دهد در غیر این صورت می توانید از دادگاه دادخواست استرداد وجه مطرح کنید البته دلیل و مدرک دال بر اشتباه در واریزی باید داشته باشید