مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر

سلام وقت شما بخیر
کارفرمای من آقایی 63 ساله هستن که 11سال پیش از همسرشون جدا شدن و تنها یک دختر دارند که دخترشون هم حدود 10 سال ندیدن و خود دختر قطع ارتباط کردن با پدرشون و هیچ ارتباطی ندارند. حال کارفرمای من بازنشسته شرکت نفت هستند و قصد دارند که بیمه عمرشان را به نام بنده بزنند و حتی میگن تمام هزینه را کامل حتی هزینه های دفن و کفن را دریافت کنم و به هیچکس ندم. حال سوالم این است که پس از این کار برای من از نظر قانونی مشکلی پیش نمی آید؟ که دخترشان ادعا کنند برای بیمه عمرشان؟
ایشون خواهر و برادر هم دارند ولی میگن اون ها و همچنین دخترشان وضع مالی خیلی خوبی دارن و به دنبال این جور پول ها نمی آیند. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر منع قانونی ندارد
و شما ذینفع بیمه عمر محسوب خواهید شد