مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق

سلام
یک پرونده ترک تعقیب شکایت از همسرم بابت ضرب و جرح و توهین به اشخاص عادی دارم که 9 ماه زمان دارم هنوز برای شکایت مجدد
میخوام با توجه به این پرونده تقاضای طلاق بدم یک فرزند دختر 7 ساله هم دارم خونه هم به اسمم هست و توی پیام گوشی همسرم اقرار کرده که چون مهریه ات تعدادش کم بوده خونه رو بجای مهریه ت دادم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور اقدام کنم تا بهترین نتیجه رو بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست طلاق نمایید و در متن دادخواست و دفاعیه خود به سوء رفتار همسرتان استناد کنید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید شکایت قبلی خود را مجددا به جریان بیندازید و به استناد همان دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود براساس شکایت قبلی چنان‌چه موفق شوید
عسر و حرج زوجه محقق است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا دلیل نیست اماره است .صرف یک‌شکایت دلیل بر استمرار سوء‌رفتار و عسر و حرج نیست