مشاوره حقوقی رایگان - 301

زن برادر من با هماهنگی شوهرش پولی ب حساب من منتقل کرده. بعد از آن برادرم تماس گرفت گفت پول را به این حساب بزن و من آنرا انتقال دادم. یک ماه بعد این زن و شوهر دچار اختلاف شدن و خانمش علیه من شکایت کرد. الان طبق ماده 301 محکوم شدم. من در لایحه دفاعیه ام نوشتم منطق ماده 301 مربوط وقتی است ک پول در دست مستحق میباشد در صورتی ک پول سه روز بعد از حساب من خارج شده و یک ماه بعد شکایت انجام گرفته ایا این منطق درست هست ؟ ضمنا این خانم در بازجویی گفته ک بدون هماهنگی با من پول رو زده و به دستور شوهرش این کار کرده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کرد تا جواب کامل و دقیق داد، با این حال شما نگفتید شما پولی که به حسابت آمده را به حساب کی واریز کردید؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات ادعا نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید ارتباط بین پول واریزی و پرداختش به حساب برادرتان(از روی تاریخ واریز) با اطلاع و رضایت خانمش را با پیامک و شهادت شهود و ...ثابت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست نفرمودید پول را به چه عنوان از زن برادرتان دریافت کرده بودید ؟( مثلا قرض _ امانت و ...) در هر حال اگر خود را مدیون زن برادر می دانسته اید و به اشتباه پول را به برادرتان واریز کرده اید اگر حکم دادگاه تجدیدنطر به ضرر شما شد می توانید طبق ماده 302 علیه برادرتان دادخواست استرداد وجه مطرح نمایید .
ماده 302 - اگر کسی که اشتباها خود را مدیون می دانست آن دین را تادیه کند حق دارد از کسی که آن را بدون حق، اخذ کرده است استرداد نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد
کسی که پول به حسابش واریز شده می توانید به عنوان شاهد معرفی کنید.