مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مسکن مهر از طرف خریدار

با سلام
بند یک واحد مسکن مهر در سال96 به بنگاه دار فروختم اما ایشان نادرستی کردن در قولنامه اشاره به وام نکردن فقط در توضیحات نوشتن تا این تاریخ اقساط معوقه تسویه شد درضمن نوشتند این معامله قطعی است بعد دست به دست ملک رو فروختن خریدار آخر اقساط رو نمیدن از بانک به بنده رجوع میکنن
میخواستم بدونم میتونم دادخواست فسخ معامله رو بدم؟
متشکرم از وکلای ارجمند و عاملین این سایت

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط مسکن مهر از طرف خریدار پرداخت نکردن اقساط مسکن مهر فروخته شده وام مسکن مهر فروش مسکن مهر مسکن مهر