مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد قولنامه

سلام
بنده یک ماشین، مقداری پول و طلا داشتم همسرم گفت یک باغ بخریم و داخلش یک ساخت بیندازیم تا هر وقت خواستیم برویم شهرستان راحت باشیم، اما ایشان قولنامه را به نام خودشان نوشتند و هر چه می گویم تمام پول از من بود چرا قولنامه را به نام من ننوشتید می گوید حالا یک نوشته می نویسم و پایش را امضا می کنم و بهت می دهم حتی به چند شاهد هم می دهم امضا کند
آیا چنین کاری سندیت دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما باید قرارداد و اقرارنامه دقیق و حقوقی تنظیم نمایید و تمام شروط را در قرارداد
ذکر نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بهتر است یک اقرار نامه با شهادت شهود تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر قرارداد به درستی تنظیم شود و همه موارد به صورت واضح قید شود و طرفین امضاء کنند مشکلی پیش نمیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است یک اقرار نامه با شهادت شهود تنظیم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سوال شما سابقا پاسخ داده شده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقرارنامه به استناد شهادت شهود تنظیم نمایید