مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کودک

با سلام. نام پسر 18 ماهه من ماهور است که در ثبت احوال به عنوان نام پسر ثبت شده اما بعد از نامگذاری ما متوجه شدیم که این اسم بیشتر روی دختر گذاشته میشود و همه آنرا به عنوان نام دختر میشناسند. حتی در بیمارستان و مطب دکتر و آزمایشگاه جنسیت پسرم را دختر ثبت میکنند. من خیلی نگران این هستم که در آینده پسرم مورد تمسخر قرار گیرد. میخواستم بدانم میشود اسم پسرم را عوض کنم. نمیدانم چرا ثبت احوال تکلیف این اسم را مشخص نکرده است اگر پسرانه است چرا دختران زیادی با این نام هستن و اگر دخترانه است چرا وقتی برای نامگذاری مردم مراجعه میکنن نمیگویند که این نام برای پسر مناسب نیست. ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسخگویی شما.ببخشید یعنی از همان اول باید به دادگاه مراجعه کنم و دادخواست بدهم یا ممکن است خود ثبت احوال تغییر نام را قبول کند؟

تغییر نام فرزند تغییر نام ثبت احوال