مشاوره حقوقی رایگان - کد فعال سازی گوشی

باسلام بنده گوشی رو نو خریدم ولی بدلیل قسطی بودن ک در دو قسط با چک درعرض ی ماه پرداخت کردم گوشی رو فروشنده با سیم کارت خودش فعال کرده ک بعد یسال الان متوجه شدم کارتن گوشی دستم ولی هر سیم کارتی میزارم 3 روز بعد سامانه همتا قطع میکنه میگه ب دلیل استفاده وجعل زیاد از کد Imeفقط باخطی ک فعال شده خدمات میگیره بعد یسال تازه فهمیدم ش فروشنده فعال روش رفتم سراغش کد فعال سازی نمیده انتقال مالکیتم نمیده تکلیف من چیه اصلا فروشنده همچین حقی داره بعدش چرانگفته

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به ثبت گوشی در سامانه همتا و فعال سازی گوشی بنام خود را بدهید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

از فروشنده شکایت کنید