مشاوره حقوقی رایگان - قدرت نمایی ضرب و جرح عمدی

سلام خسته نباشین. دو نفر بنده رو مورد ضرب و جرح انجام دادن با سلاح سرد تشکیل پرونده دادم دادسرا جداگانه پرونده تشکیل داد یکیشون دادسرا احضار کرد اومد و گفت من نزدم اونیکی یعنی دوستش زده اما من تاکید کردم که همین زده حکم اومد منع تعقیب رفتم اعتراض زدم گفت شاهد بیار شاهد بردم گفت مطمئنی این زده اونیکی نزده گفتم همین زده اما دادیار قبول نکرد و تجدید نظر هم رای قطعی داد ک مجرم نیس دوهفته پیش اما امروز پیامک اومده ک اونیکی ک فراریه و مجهول امکان هست ب این مضمون ک پرونده شما کسر امار شده و ب بازپرسی ارجاع داده شده اما من از این یکی ک رای ب بی گناهیش اومده اصرار کردم و برگه پزشکی قانونی هم توی پرونده فردی ک تبرئه شده گذاشته بودم چون هر کدومشون رو جداگانه پرونده دادیار تشکیل داد میخوام بدونم میشه خود دادیار ک رای ب بی گناهی فرد اول داده خودش برگه پزشکی قانونی رو برداره بزار رو این پرونده ک بگه این زده یا ن نمیشه چون من از فرد اول ک تبرئه شده بابت ضرب جرح شکایت کردم ک اومد گفت من نبودم اونیکی بود و از فرد دوم بابت مزاحمت شکایت کردم فقط نه ضرب و جرح اما دادیار ایمان پیدا کرده ک فرد دومی ک مجهول المکان اون زده اما برگه پزشکی قانونی تو این یکی پرونده ای ک بسته شده بود ممنون مچکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود