مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و عرض ادب
خانم بنده از سال 96 منزل را ترک و اقدام به اجرا گذاشتن مهریه نمود و تاکنون با استفاده از توقیف اموال توانسته حدود سه چهارم مهریه خود را یکجا وصول کند و با گرفتن این مقدار پول زندگی مرفهی نیز دارد. در این حین اقدام به شکایت از بنده و متهم کردن بنده به ترک انفاق ضرب و جرح فحاشی و... نمود که دادگاه تمامی اتهامات بنده را رد و بنده را تبرئه نمود. بنده نیز با گرفتن عدم تمکین برای ایشان اقدام به درخواست ازدواج مجدد نمودم ولی با اینکه حکم را از دادگاه گرفتم لیکن اقدام به ازدواج نکردم و هر ماه یک اظهار نامه جهت رجعت ایشان به منزل رابرای ایشان ارسال مینمایم و مبلغ کمی را (حدودا 50000تومان) را به حساب ایشان برای نفقه واریز مینمایم. بنده نیز تمامی شرایط 12 گانه ضمن عقد را دارم. حال ایشان با گرفتن حکم ازدواج مجدد بنده به دلیل عسر و حرج درخواست الزام زوج به طلاق نموده است..
1- حال ایا دادگاه این درخواست را وارد مینماید؟و ایا این موضوع دلیلی بر گرفتن حق طلاق برای زن میشود؟ا
2-آیا درصورتی که عسر و حرج زن ثابت نشود و زن با اینکه تمامی دارایی های بنده را گرفته است اقدام به درخواست طلاق خلع کند؟ و ایا طلاق خلع را بدون رضایت من وارد میداند؟
3-و در رویه فعلی مقادیری که از بنده به عنوان مهریه دریافت نموده است چه میشود؟ ایا به بنده باز گردانده میشود؟
با این شرایط اگر دادگاه حق طلاق به او بدهد پس حق مرد چه میشود؟ممنون میشوم اگر جوابی واضح به بنده بدهید.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. دعوی طلاق زوجه باید وقت رسیدگی تعیین شود و دادگاه دلایل زوجه را بررسی نماید اگر ان دلایل را موجه شناخت ، حکم طلاق زوجه صادر می شود و باید بخشی از مهریه را بذل نماید تا طلاق صادر شود.شما نیز در جلسه حاضر شوید و دفاع نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت اثبات عسر و حرج زوجه بله امکان طلاق وجود دارد

پرسشگر :

بنده عرض کردم در صورتی که زوجه نتواند عسر و حرج خود را ثابت کند چه میشود؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز همکاران لطف کردند و جواب دادند و دلایل عسر وحرج را دادگاه بررسی و نظر میدهد. درثانی جدا زندگی کردن زوج وزوجه به مدت طولانی خود یکی از موجبات عسر وحرج میباشد . در هرحال دلایل را دادگاه بررسی میکند و نظر میدهد .