مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر خودرو خریداری شده

با سلام
بنده در تاریخ 1401/1/29 ماشین رو از طرف با مبایعه نامه دستی با وجود 2 نفر شاهد که کیلومتر خودرو ثبت نشده بود در مبایعه نامه خریداری کردم با کیلومتر 55000 هزار
بعد از 6 ماه استفاده به دلیل سرویس به نمایندگی بردم و گفتند که کیلومتر 105000 هزار تا قبل از خرید من توسط فروشنده در سامانه ثب شده و الان فروشنده گردن نمیگیرد
به نظر شما با شکایت میتونم معامله رو به قیمت روز خودرو فسخ کنم ؟

پاسخ ها :

دستکاری کیلومتر خودرو خریداری شده خودرو