مشاوره حقوقی رایگان - فوت سربازی

با سلام خدمت شما ما یک سرباز داشتیم فوت شده مرخصی بود آیا دیه میگیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ، همه سربازان نزد اداره بیمه ن م (کوثر) بیمه عمر هستند، حتما درخواست بدهید و پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موارد فوت در حین انجام وظیفه یا با سبب آن به شرح زیر است: الف) فوت در محل خدمت و همچنین در حال رفت و برگشت یا خارج از محل خدمتی در ارتباط با امور خدمتی. ب) فوت در طول مأموریت غیر از موارد مذکور در ماده 107 این قانون از لحظه ابلاغ تا خاتمه مأموریت در ارتباط با مأموریت. ج) چنان‌چه پرسنل درساعات خدمت یا به سبب امور خدمتی یا در طول مأموریت بیمار شده یا در اثر حوادث و سوانح مصدوم و مجروح گردیده و بعداً فوت شوند. د) فوت در اثر بیماری‌های ناشی از موقعیت یا شرایط خاص خدمتی. هـ) فوت در رفت و برگشت از مرخصی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

علت فوت باید بررسی شود اگر قصوری بوده بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد اگر قصو یا عمدی ر متوجه نظام وظیفه یا فردی بوده حسب مورد تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فوت طبیعی باشد خیر
به نظر از بیمه می تواند خسارت بگیرد البته اگر بیمه باشد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

دیه فقط به قتل غیر عمد و شبه عمد تعلق می گیرد نه به مرگ خدایی