مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام ووقت بخیر فردی باموضوع تخریب نهرمحکوم شده بود که من ازوی شکایت وخواستار خسارت به زمین زراعی بدلیل نرسیدن اب شده بودم که به نظریه کارشناس یک نفره که من اورده بودم اعتراض کرد وکارشناس سه نفره قراربود که بیاد دونفرشون امدند یکیش کرونا گرفته بود من به همراه پدرم ومتشاکی به همراه دخترش درمحل بودند ودراین حین بین پدرم ومتشاکی شروع به بگومگو شد ومتشاکی عصبانی شد وبه فامیل های خود زنگ زده با داس وچوب به محل امدند ودرکنار کارشناسان مارامفصل موردضرب وشتم قراردادند وکارشناسان به زحمت ماراسوار ماشینمان کردند وازمحل دورشدیم که ماازانها شکایت ومتقابلا انها ازماشکایت کردند وحتی گواهی پزشکی هم اورده اند ولی اصلا مابه انها دست نزده بودیم اقدام به خودزنی کرده اند حتی متشاکی مچ دست چپش راشکسته ودخترش چند خراشیدگی دردست وصورت وپایش آورده که دراثراثابت جسم سخت نظریه پزشکی قانونی بوده به هرحال رای من وپدرم صادر ومحکوم شدند واما شکایت انها مانده دردادگاه ادعا میکرد مچ دستم با چوب دستی در مقابل کارشناسان شکسته اما گزارش کتبی کارشناس براین است که ما دست خالی بودیم واصلا چیزی درست نداشتیم وانها بودند که مارامورد ضرب وشتم قرار دادند وفیلم بهداری هم مظبوط پرونده هست که هیچ گونه ضرب وجرحی دردست وصورت وی ودخترش نیست وفقط حاضر است قسم بخورد سوال من این که آیا قاضی پرونده قسم را به او میدهد یابه من وایا حکم برائت برایمان صادر میکند یانه باتوجه به اینکه لوث اتفاق افتاده یانه ممنون میشم که راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورتی که به نظر دادگاه ازموارد لوث باشد شما باید ثابت نمایید که نزدید در غیر این صورت با قسم طرف دیه ثابت میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام درپرونده ای که به سوگند ختم می شود فردی که خواهان اتیان سوگند است ابتدا سوگند به محکوم علیه بعد اگر سوگند نخورد به شاکی ...