مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان به اسم محمد اسم دیگری اضافه کرد؟

آیا میشه اسم محمد رو به اسم هایی مثل محمد کمال یا محمد عماد تغییر داد؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام شما قبل از دادخواست یک سر به اداره ثبت احوال محل تنظیم شناسنامه بروید و از مسول حقوقی اداره کسب تکلیف کنید بعد از آنکه اطلاعاتی کسب کردید اقدام به تنظیم دادخواست و هزینه نمایید