مشاوره حقوقی رایگان - برای اثبات عدم تمکین خانومم چه مدارکی ارایه بدم.

سلام سال 1400/10/25خانومم بدون هیچ گونه عذرموجه از خانه مشترکمان خارج شد.و تا کنون با وساط بزرگان فامیل که مدت 9 ماه است به منزل بر نگشته.(شاهد به دادگاه ارائه کردم اما عدم تمکینم رد شد.خودم هم نظامی هستم منزل سازمانی دارم.نه معتادم .نه دست بزن دارم .نه اهل فحاشی هستم.نه اهل خیانت) حال بفرمائید چونگونه عدم تمیکینشو ثابت کنم .چه مدارکی ارائه کنم.

پاسخ ها :

اثبات عدم تمکین تمکین